Domotics

Hebt u thuis reeds een domoticasysteem of bent u geïnteresseerd om uw installatie te laten ombouwen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ik bekijk samen met u wat uw opties zijn voor nieuwbouwinstallaties, renovaties of kleine aanpassingen aan uw huidige domoticasysteem.

Waarom kiest dB Technics voor Niko Home Control ?

Tegenwoordig moeten we allemaal voldoen aan een aantal eisen wanneer we onze woning renoveren of van nul opbouwen. In ons land wordt er bij nieuwbouwprojecten getracht BEN (Bijna Energie Neutrale) woningen te bouwen. Domoticasystemen zijn hierin een belangrijke factor. Niko Home Control is van Belgische makelij en speelt in op de laatste nieuwe trends. Bij het bouwen van zo’n systeem gaan we alle mogelijke technieken in de woning samenbrengen. Door al uw systemen te integreren in 1 centrale unit behoudt u nog maar 1 bedieningspaneel in plaats van 5 of 6. Verwarming, ventilatie, lichtsturing, videofoon, screens of rolluiken enz. : Ze worden allemaal via 1 centraal bedieningspunt aangepakt.

U voelt dat de toekomst bestaat uit het functioneel en slim verbruiken van onze energie.

Slim beheren van energie

Het slim beheren van uw energie draait simpelweg om het juiste verbuik op het juiste moment. Niet meer niet minder. Naar aanleiding van de prijsstijgingen op de huidige energiemarkt wordt dit met voorsprong het belangrijkste aspect. Aan de hand van bepaalde smart home producten kunnen we uw opgewekte energie controleren en deze op de nodige plaatsen inzetten om uw systeem, en laat ons eerlijk zijn, uw portefeuille in balans te houden. Er is een energietransitie aan de gang en wij raden u aan deze niet te missen.

Neem contact op

Het is begrijpelijk dat u een heleboel vragen heeft en er nog veel onduidelijkheid is. Daarom bied ik een vrijblijvend gesprek aan waarbij ik uw noden en vragen kan beantwoorden. Contacteer mij vandaag nog via mijn contactpagina.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Niko Home Control videobuitenpost
Finaliseren kast met Niko Home Control
Afwerking kast
Niko Home Control touchscreen