Electro

Electriciteitswerken met de puntjes op de ‘i’

dB Technics staat in voor de volledige elektrische installatie bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle elektriciteitswerken zullen bovendien keuringsklaar worden afgeleverd.

Naast de volledige elektrische installatie voorzie ik ook kleinere algemene elektriciteitswerken, gaande van kabels trekken tot uitbreiding van stopcontacten, etc… Alle elektriciteitswerken zijn mogelijk bij dB Technics. Daarbij wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en technieken. Op vraag lever en installeer ik ook huishoudtoestellen.

Alle elektriciteitswerken worden in overleg met de klant tot in de puntjes uitgevoerd. Al onze werken worden aangepakt met oog voor detail. Graag kom ik  bij u langs om de situatie in te schatten en u de nodige oplossingen aan te bieden.

Bent u nog op zoek naar een ervaren elektricien? Vraag dan snel een offerte aan. Heeft u nog een aantal vragen omtrent u project? Dan loont het de moeite om snel contact op te nemen. Alles wordt u van naaldje tot draadje uitgelegd.

Depannage

Er is niets zo vervelend als een verliesstroomschakelaar die constant uitvalt. U moet steeds terug naar de elektriciteitskast om alles terug op te starten en weet eigenlijk niet aan wat het juist ligt. Ik voorzie een depannageservice waarbij ik zo snel als mogelijk uw probleem kom oplossen.

Tijdens de depannage zal ik een aantal metingen uitvoeren waarbij het resultaat zal besproken worden met de klant om hier een kwalitatieve oplossing voor te vinden die uw installatie snel weer aan de praat krijgt.

Als u nog met een of andere vraag zou zitten over de depannage van uw elektrische installatie kan u nu terecht bij dB Technics.

Laadpalen

Heeft u intussen al een elektrische wagen aangeschaft? Dan heeft u al kunnen kennismaken met de besparingen en de zorg voor het milieu. Voorlopig laadt u uw voertuig misschien nog op op uw werk of bij een snellader in de buurt. Daar kan ik verandering in brengen.

Bent u als particulier op zoek naar een laadpunt voor uw wagen? Of hebt u een bedrijfswagen die u liever ook thuis kan opladen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor het plaatsen van een laadpaal bij u thuis. Met de huidige markt kunnen we alle kanten uit en vinden we altijd de juiste oplossing voor elke situatie.
Niet enkel particulieren, maar ook bedrijven kunnen overigens een beroep doen op mijn expertise. De laadpalen worden altijd en overal kwalitatief geïnstalleerd in samenspraak met de klant. Alleen zo bekomen we steeds het beste en mooiste resultaat.

Mocht u zich nog vragen stellen over de laadpalen, dan loont het zeker de moeite om contact op te nemen. Zo wordt u in een mum van tijd verder geholpen.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Laadpaal Powerdale Nexxtender Home
Elektrisch bord VOOR
Elektrisch bord NA