Sound

Aanvullend op uw elektrische installatie, kunt u ook op dB technics beroep doen voor het installeren van audiosystemen, tv-toestellen, videofonie en parlofonie of thuisnetwerken.

Audio

Wilt u graag anderen laten meegenieten van een vleugje muziek in uw woning? Wilt u een intelligent audiosysteem inzetten? dB Technics spitst de oren voor uw wensen!

Voor boxen en versterkers werk ik hoofdzakelijk met Sonos.  Sonos volgt de laatste trends in de audiowereld op de voet.  Sonos is vlot leverbaar. Beheert u graag efficiënt welke audio te horen is in de verschillende ruimtes in uw huis? Dan is multiroom audio helemaal wat u zoekt!

Videofonie en parlofonie

dB Technics kan ook een touchscreen, projectiescherm, videofoon of parlofoon installeren. Naast de nodige installaties, maak ik ook eventuele koppelingen met domotica.

Netwerken

Tegenwoordig is perfecte Wifi thuis niet meer weg te denken.  U wil overal in huis perfecte Wifi-ontvangst.  dB Technics voorziet overal bij u thuis netwerkpunten (zowel draadloos als bekabeld). Indien nodig kan alles in een centrale patchkast worden voorzien.

Meer info over netwerken, videofonie en parlofonie, of audio ?  Neem contact op.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
SONOS ONE SL op statief
SONOS ONE's white
Artsound inbouw luidspreker
LG OLED TV
SONOS ONE black
SONOS BEAM soundbar
SONOS ARC soundbar
All new SONOS Sub mini
Samsung Frame TV